Pär Skoglund Finquist

Grundare av 359 Leadership

Min yrkeserfarenhet är 20 år från läkemedelsindustrin varav de senaste 10 åren med ledarskapsutveckling. Jag har även erfarenhet från styrelsearbete från olika organisationer både som VD, ordförande och ledamot.

Jag är övertygad om att ledarskap är en avgörande faktor för att lyckas åstadkomma de resultat vi längtar efter och behöver. Jag tror på ett ledarskap som kännetecknas av ett kreativt medvetet ledarskap där vi värnar om och utvecklar varandra, identifierar och vågar släppa taget om det  som inte gynnar oss längre. Ledarskap behöver finnas på alla nivåer i en organisation men startpunkten är självledarskapet dvs vår egen förmåga att leda oss själva t ex genom vilka val vi gör och var vi lägger vår energi. Jag älskar att coacha individer, team och organisationer. En av mina styrkor är att jag får personer och organisationer som “borde prata med varandra” att mötas och kopplar gärna ihop olika delar av mitt nätverk för att underlätta utveckling och samskapande.