Samarbeten

Behovet av “Creative Leadership and Co-creation” är stort. För att både möta detta behov och erbjuda er ett flexibelt erbjudande med hög kunskap och kvalitet behövs goda samarbeten- och det är vi bra på! Våra samarbetspartners är:

Ledarskapscirkeln

Tillsammans vi har vi en unik kompetens inom vertikalt ledarskap och Leadership Circle.

Traction Strategy & Traction Toolbox

Vår prisbelönta samarbetspartner i Kanada där vårt samarbetet är fokuserat på att transformera organisationer och gärna med facilitering med hjälp av deras kreativa verktygslåda och processer som motor.

Combiner

Vi arbetar tillsammans med kreativitet och nyfikenhet och precis som namnet säger är vi en utmärkt kombination.

GRO

Med mottot Co-creating sustainability samverkar vi gärna med och deras härliga  gäng erfarna konsulter som är outstanding på att både utveckla hållbara organisationer och facilitera samskapande.

Jonas Dahl

Jonas Dahl, Organisationskonsult vid Gaia samt doktorand på Handelshögskolan där vårt samarbete är fokuserat på att stötta organisationer att våga lära sig av sina misstag.

GrowtheX

GrowtheX är en av våra samarbetspartners inom business transformation. De har lång erfarenhet av ledar- och organisationsutveckling inom flera olika branscher och organisationer. GrowtheX är partner med Blanchard och leverantör av det situationsanpassade ledarskapet – SLII – experience.

Nyfiken på att samarbeta med oss? Hör gärna av dig!